sunnuntai 27. elokuuta 2017

Puolivuotis-special: Suuri Top 5 -rieha!Linssinööri täyttää täytti hiljattain kokonaiset puoli vuotta, ja sen kunniaksi pitää tietenkin luoda katsaus blogin tähänastiseen antiin. Koska listat ovat mielestäni superkivoja ja asioita kannattaa listata aina kun vaan voi, tarjolla onkin nyt kokoelma erilaisia Top 5 -listoja.

Niistä on helppo bongata sopiva resepti sen mukaan, etsiikö helppoa, täyttävää, yleisesti suosittua, lapselle maittavaa vai ottaako riskin ja luottaa blogin kirjoittajan omaan, pettämättömään makuun.Tämä kategoria on selkeä: reseptit, joissa on vierailtu useimmin.
Helppous on vähän tulkinnanvarainen juttu: jokin vaatii vain vähän vaivaa mutta vie paljon aikaa, toisessa on jokin yksi ärsyttävä työvaihe, mutta muu on helppoa, kolmas puolestaan on lopputuloksen hyvyyteen nähden yllättävän simppeli tehdä. Kokosin tähän hieman erityyppisiä ruokalajeja, jotka ovat lopputulokseen nähden helppoja ja joita voisin kuvitella jaksavani tehdä työpäivän jälkeen.
Vegaaniruokaa ei aina mielletä kovin täyttäväksi, eikä se joka kerta sitä välttämättä olekaan. Mikään sisäänrakennettu ominaisuus heppoisuus ei kuitenkaan ole. Tässä viisi reseptiä, joilla nälkä ihan taatusti lähtee.
Tässä reseptejä, joiden kanssa ei tarvitse olla huolissaan liiasta energiansaannista. Kaikissa suolaisissa ruokalajeissa on kuitenkin asiallinen määrä proteiinia, joten mistään lisukkeista ei ole kyse. Listan viimeisenä on puolestaan kevyt jälkkäriherkku.
Lapsilla on erilaisia makumieltymyksiä, ja osa niistä on luvalla sanoen vähän kummallisia. Tämä lista edustaa vain yhden yksilön kantaa, eikä siitä voi päätellä muiden yksilöiden käyttäytymistä. Tälle yksilölle ominaista on ainakin mieltymys pihvimäisiin syötäviin ja syvä epäilys sattumia sisältäviä mössöjä kohtaan.
Tässä puolestaan ruokalajeja, jotka itselleni maistuvat erityisen hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti